PLANERAR NI BRÖLLOP 2024?

Ett stort grattis! En sådan fantastiskt rolig tid ni har framför er med all planering av både stort och smått som klänning och kostym, blommor och  skor, vänner och familj...

Hur kommer er stora dag att se ut? Var kommer ni att säga "JA" till varandra? Vilka kommer att vara med och dela den här dagen med er? Planerar ni ett stort bröllop eller kanske ni gifter er i hemlighet. 

Att då få allt dokumenterat i bild från den stora dagen är en ovärdelig investering. Bilder som förmedlar känslorna från den här dagen, bilder att titta på och minnas tillbaka till,  bilder på alla vackra detaljer och på de nära och kära. De första bilderna på er som gifta. Jag ser det som en ära att vara er bröllopsfotogaf och skapa dessa bilder tillsammans med er.

loading...

EN BRÖLLOPSDAG HAR MÅNGA MAGISKA STUNDER ATT FYLLA FOTOALBUMET MED

FÖRBEREDELSER
Här dokumenteras en känsla av pirr och förväntan. Samtidigt som det är en lugn del av dagen med förberedelser av hår, makeup påklädning av känning, kostym och smycken

FIRST LOOK
Många säger att den här delen är en av dagens höjdpunkter. Har ni gjort förberedelserna på olika håll är det fint att få bilder på när ni ses och brudgummen kanske få se sin brudk iklädd den hemliga brudklänningen.

PORTRÄTT
Ni väljer, före eller efter vigseln. Vad passar er bäst? En avslappnad och rolig stund där vi fotograferar er i rörelse, stående, sittande, nära och långt ifrån. Vi tar bilder på detlajer som blommor, smycken och skor.
Här kan även barn och brudfölje vara med i slutet eller i början av fotograferingen

VIGSEL
Bilderna härifrån är när ni säger JA och när ni byter ringar med varandra. Kanske får ni lyssna på vacker sång. Jag tar också bilder på era nära och kära som är med och bevittnar denna stora stund.

 

GRATULATIONER
På kyrktnappan när ni mottar jubel och konfettiregn från släkt och vänner. Här blir det många varma grattiskramar att pryda albumet med.

MINGEL
Minglet startar ofta med en brudskål och jubel till er ära som äkta makar.. Här fotograferas gästerna och brudparet som minglar med varandra. Många har inte träffats på länge och det blir ett kärt återseende.

MIDDAG
En vacker dukning, god mat och dryck, många roliga och käsnlofyllda tal som ni kan återuppleva när ni  bläddrar i fotoalbumet och tittar på bildena från middagen.

DANS
Dans och fest, finalen på dagen. Den första dansen tillsammans och sen med alla dem som  är på plats och gläds på dansgolvet tillsammans med er.

planeringsmöte

Vad har ni för tankar och förväntningar på bröllopsfotograferingen och på era bilder från den här dagen? Vilka delar av dagen önskar ni ha med en fotograf. Jag träffar er gärna över en kopp kaffe och hör mer om era planer och tankar. 
Jag har fotograferat många bröllop i Dalarna och även i andra delar av vårt avlånga land. Alla platser är så vackra och har sin tjusning, ett dalabröllop i en lada, ett slottsbröllop vid havet, ett tältbröllop på en äng osv. Det har varit små intima bröllop med bara den närmaste familjen till stora bröllop med många gäster från hela världen. Vädret här i norden kan vara allt från högsommarvärme och strålande sol till nordanvindar med regn och rusk och jag har fotograferat bröllop i alla väder.
Under planeringsmötet kan jag hjälpa er med era fundering och ge er några tips från min erfarenhets- och upplevelsebank som fotograf.
Planeringsmötet kan vi ha i min studio i Gustafs eller om ni är långväga kan vi ordna en digital träff.

BRÖLLOPSPAKET 2024

Porträttfotografering, före eller efter vigselakten


8995 kr

Porträttfotografering, vigselakt och gratulationer


12 850 kr

Porträttfotografering, vigselakt, gratulationer och brudskålen/mingel

17500 kr

Förberedelser, prorättfotografering, vigselakt, gratulationer, mingel och middag
30 000 kr

klicka på bilden för att se ett bildspel från Sofia och Daniels bröllopsfotografering kring omgivningarna av Stora Tuna kyrka

KÄRLEK
Klicka på bilderna nedan för att ta del av underbara bröllopfotograferingar i Dalarna och i andra delar av landet.

Här nedan kontaktar ni mig för att fråga om tillgägnglighet på just ert datum

kontakttel:      070-5697296

mail:   marikats@icloud.com

adress: Marika T Styhr
          Byvägen 5
          78160 Gustafs

Fotograf Marika T Styhr - Bröllopsfotograf i dalarna, Borlänge, säter, falun , leksand