Planerar ni bröllop?

En sådan fantastiskt rolig tid ni har framför er med all planering av både stort och smått som klänning och kostym, blommor och  skor, vänner och familj...

Hur kommer er stora dag att se ut? Var kommer ni att säga "JA" till varandra? Vilka kommer att vara med och dela den här dagen med er? Planerar ni ett stort bröllop eller kanske ni gifter er i hemlighet. 

Att då få allt dokumenterat i bild från den stora dagen är en ovärdelig investering. Bilder som förmedlar känslorna från den här dagen, bilder att titta på och minnas tillbaka till,  bilder på alla vackra detaljer och på de nära och kära. De första bilderna på er som gifta. Jag ser det som en ära att vara er bröllopsfotogaf och skapa dessa bilder tillsammans med er.

loading...

Vad har ni för tankar och förväntningar på bröllopsfotograferingen och på era bilder från den här dagen? Jag träffar er gärna över en kopp kaffe och hör mer om era planer. 
Jag har fotograferat många bröllop i Dalarna och även i andra delar av landet. Alla platser har sin tjusning, ett dalabröllop i en lada, ett slottsbröllop vid havet, eller ett tältbröllop på en äng. 

klicka på bilden för att se ett bildspel från Sofia och Daniels bröllopsfotografering kring omgivningarna av Stora Tuna kyrka

Kärlek
Klicka på bilderna nedan för att ta del av andra underbara bröllopfotograferingar i Dalarna och i andra delar av landet.
Bröllopsfotograf i Dalarna Borlänge Falun Säter Leksand Tällberg

kontakttel:      070-5697296

mail:   marikats@icloud.com

adress: Marika T Styhr
          Byvägen 5
          78160 Gustafs

Fotograf Marika T Styhr - Bröllopsfotograf i dalarna, Borlänge, säter, falun , leksand