Har du världens finaste familj?


Barn- och familjefotografering:
Har du världens finaste familj? Ja, det visste jag väl att du har!

Barnen,"De växer så fort". Boka en tid för barnfotografering av ditt barn eller kanske ditt barnbarn. Du väljer om fotograferingen ska ske ute i valfri miljö eller i min studio i Gustafs. Oavsett var vi är kommer det att vara en mysig stund med lek och bus.
Jag har en del rekvisita som vi kan använda, men ta gärna med en kär nalle eller något annat som är kärt, viktigt eller roligt att föreviga på bild tillsammans med barnet.
Självklart ska föräldrar och syskon vara med på bild. Barnfotograf. i Dalarna Borlänge Falun Säter Leksand

Den stora familjefotograferingen:
Vi kan skapa fina minnen att minnas tillbaka till, fina tavlor att hänga på väggen eller varför inte en bok att bläddra i. Samla hela familjen,med mormor och farmor, morfar och farfar, systrar och bröder och de allra minsta i familjen såklart. Vi kan ses utomhus på familjens smultronställe, eller så föreslår jag en plats. Föredrar ni att vara inomhus så ses vi i min studio.
Familjefotograf i Dalarna Borlänge Säter Falun Leksand
Att vara familje- och barnfotograf  är roligt och härligt då man får träffa nya människor ifrån hela Dalarna och ute i vårt avlånga land.
loading...

Gravidfotografering:
Går ni i väntans tider?
Passa på att föreviga den växande magen.
Vi fotograferar den blivande mamman enskilt och tillsammans med den andra föräldern. Självklart ska även syskonen vara med. En gravidfotografering kan ske i studion eller utomhus i den vackra naturen.
Det finns möjlighet till att låna klänningar hos mig till fotograferingen om man vill.Garvidfotografering i Dalarna Borlänge Säter Falun Leksand
Komplettera sedan gravidfotograferingen med en nyföddfotografering. Länk

loading...


Klicka på bilderna nedan för att se mer.

Vad kostar det?
I fotograferingsavgiften, som är 800-1300kr, ingår fotografering, redigering, och ett webbgalleri att dela med till de nära och kära, samt konsultation.
Du väljer sedan vilka av bilderna du gillar mest och vilka du vill köpa som förstoringar att rama in själv, eller som färdiga tavlor. Kanske vill du köpa en bok innehållande många bilder från fotograferingen. Vill du hellre framkalla själv kan du köpa digitala filer.

Se prislistan här.

kontakta mig

  • Skriv lite kort om dina funderingar eller den fotografering som är aktuell för just dig/er.tel:      070-5697296

mail:   marikats@icloud.com

adress: Marika T Styhr
          Byvägen 5
          78350 Gustafs

familjefotograf i Dalarna  - fotograf marika t styhr