Går Kärlek att mäta?


 

parfotografering är som en rolig dejt

"Jag älskar dig från månen och tillbaka!"

Kärlek och känslor går inte att mäta, men de går att fånga och föreviga på bild. Boka en parfotografering och skapa fina bilder och minnen tillsammans med den som är dig närmast hjärtat. Parfotograferingen är en avslappnad stund då vi fokuserar på känslor, inte poser. Er fina kärlek och era varma känslor till varandra kommer att synas på bild. Bilderna blir sedan fantastiska att göra förstoringar av, att rama in och pryda ditt hem med eller kanske blir det som en berättelse i en fin bok att bläddra i. Hur du än väljer att framkalla dina fotografier så blir de ovärdeliga minnen för all tid i framtiden.

loading...

Överraska din partner med en rolig och mysig stund

En parfotografering är som att gå på dejt!

En parfotografering är till för alla oavsett ålder. Det nykära paret som inte tänker gifta sig ännu, men vill föreviga sig på bild tillsammans. Paret som har varit ihop i många år men saknar bilder på sig tillsammans. Fina minnen till det nyförlovade paret från den speciella händelsen i livet, en förlovningsfotografering. Det gifta paret som firar silverbröllop, guldbröllop eller kanske till och med diamantbröllop. Det blir ett fint minne oavsett när man gör det.

Fotograferingen kan ske i min studio eller utomhus. Jag ser ut en vacker plats eller ni kanske har en plats som betyder mycket för er och vi ses där. Jag utgår från Gustafs, men reser gärna både inom och utanför Dalarna.

Klicka på bilderna här nedan för att se fler bilder från parfotograferingar

Vad kostar det?
Fotograferingsavgift 900 kr för studio- eller utomhusfotografering.
Fotograferingsavgift 1500 kr för studio- och utomhusfotografering.
I fotograferingsavgiften ingår fotografering, redigering och konsultation.
Vid fotograferingstillfället får ni en faktura som ni betalar med bankgiro eller swish inom 10 dagar.

Du väljer sedan vilka av bilderna du gillar mest och vilka du vill köpa som förstoringar att rama in själv, eller som färdiga tavlor. Kanske vill du köpa en bok innehållande många bilder från fotograferingen. Vill du hellre framkalla själv kan du köpa digitala filer.

Se prislistan här.

Här kontaktar du mig för att boka en parfotogrfering

  • Berätta lite kort vilka ni är. Här kan ni också skriva era funderingar.tel:      070-5697296

mail:   marikats@icloud.com

adress: Marika T Styhr
          Byvägen 5
          78160 Gustafs