Släkten är bäst!

Barnfotograf. i Dalarna Borlänge Falun Säter Leksand
Den stora familjefotograferingen:
Vi skapar fina minnen tillsammans, fina tavlor att hänga på väggen eller kanske blir det en bok att bläddra i. En kusinfotografering, rolig och uppskattad present att ge till mor och farföräldrarna som har allt. Eller varför inte samla hela familjen, med mormor och farmor, morfar och farfar, systrar och bröder och de allra minsta i familjen såklart. Vi kan ses utomhus på familjens smultronställe, eller så föreslår jag en plats. Föredrar ni att vara inomhus så ses vi i min studio.
Familjefotograf i Dalarna Borlänge Säter Falun Leksand
Att vara familje- och barnfotograf  är roligt och härligt då man får träffa nya människor ifrån hela Dalarna och ute i vårt avlånga land.
loading...

Vad kostar det?

Fotograferingsavgift 950 kr för studio- eller utomhusfotografering.
Fotograferingsavgift 1600 kr för studio- och utomhusfotografering.
I fotograferingsavgiften ingår fotografering, redigering och konsultation.
Vid fotograferingstillfället får ni en faktura som ni betalar med bankgiro eller swish inom 10 dagar.
Du väljer sedan vilka av bilderna du gillar mest och vilka du vill köpa som förstoringar att rama in själv, eller som färdiga tavlor. Kanske vill du köpa en bok innehållande många bilder från fotograferingen. Vill du hellre framkalla själv kan du köpa digitala filer.

HÄR KONTAKR DU MIG FÖR ATT BOKA EN SLÄKTFOTOGRAFERING

  • Berätta här hur du tänker dig släktfotograferingen. Önskar ni att vara i studio eller utomhus eller kanske på släktens smultronställe.
    Hur många är ni och ålder på barnen. Är det någon som är huvudpersonen eller är bilderna tänkta som present till någon som ska firas.tel:      070-5697296

mail:   marikats@icloud.com

adress: Marika T Styhr
          Byvägen 5
          781 60 Gustafs