Ett litet underverk

  En ny liten familjemedlem. 

Blir det en mas eller en kulla? Dalarna får en ny liten glädjespridare. Självklart ska vi dokumentera de första dagarna med en nyföddfotografering. Bilder att titta på och minnas tillbaka till. Tänk, redan när er bebis är en månad tycker ni att den har förändrats så mycket och därför är det så roligt att ha fina minnen från de allra första dagarna.

loading...

En nyföddfotografering sker när bebisen är 5-14 dagar gammal. Bokningen kan man göra redan under graviditeten, vi bokar in en preliminär tid, bf+7 dagar.
Fotograferingen tar ca 1-3 timmar. Lättast sker fotograferingen just när den lilla sover.Vänta med att amma ditt barn tills vi ses i studion, då sover det oftast skönt en stund. Nyföddfotografering i Dalarna Borlänge Säter Falun Leksand, Nyföddfotograf

Vad kostar det?
 I fotograferingsavgiften som är 800-1300kr ingår fotografering, redigering, och ett webbgalleri att dela med till de nära och kära, samt konsultation.
Du väljer sedan vilka av bilderna du gillar mest och vilka du vill köpa som förstoringar att rama in själv, eller som färdiga tavlor. Kanske vill du köpa en bok innehållande många bilder från fotograferingen. Vill du hellre framkalla själv kan du köpa digitala filer.

Se prislistan här.
 

kontakttel:      070-5697296

mail:   marikats@icloud.com

adress: Marika T Styhr
          Byvägen 5
          78350 Gustafs

Nyföddfotograf i dalarna - nyföddfotografering - fotograf marika t styhr