Ett litet underverk

  En ny liten familjemedlem. 

Dalarna får en ny liten glädjespridare. Ett stort grattis till er som väntar på en ny liten familjemedlem. Självklart ska vi dokumentera de första dagarna med en nyföddfotografering. Bilder att titta på och minnas tillbaka till. Tänk, redan när er bebis är en månad tycker ni att den har förändrats så mycket och därför är det så roligt att ha fina minnen från de allra första dagarna.

loading...

En nyföddfotografering sker när bebisen är 5-14 dagar gammal. Bokningen kan man göra redan under graviditeten, vi bokar in en preliminär tid, bf+7 dagar.
Fotograferingen tar ca 1-3 timmar. Lättast sker fotograferingen just när den lilla sover.Vänta med att amma ditt barn tills vi ses i studion, då sover det oftast skönt en stund.
Nyföddfotografering i Dalarna Borlänge Säter Falun Leksand, Nyföddfotograf

Klicka på bilderna för att se mer från olika fotograferingar

I studion finns en del rekvisita som vi kan använda oss av, korgar, fällar, nallar mm. Det finns även små kläder, hårband och kepsar att låna. Någon gillar mycket färg och rekvisita, någon annan gillar mer avskalat och neutrala färger. Ni är med och väljer ut vad ni vill att vi ska använda under fotograferingen eller så ger ni mig helt fria händer, det som passar er passar även mig.

Medtag gärna om ni har en nalle, en pläd eller något annat som är roligt att ha med som minnen på några bilder.

Vad kostar det?
 I fotograferingsavgiften som är 900 ingår fotografering, redigering, och konsultation.
Du väljer sedan vilka av bilderna du gillar mest och vilka du vill köpa som förstoringar att rama in själv, eller som färdiga tavlor. Kanske vill du köpa en bok innehållande många bilder från fotograferingen. Vill du hellre framkalla själv kan du köpa digitala filer.

Se prislistan här.
 

kontakt

  • Tillsammans väljer vi ut rekvisita och färger under fotograferingen, men har du redan nu önskemål om rekvisita som jag kan förbereda så skriv det här.
    Vilka blir med på fotograferingen? Vilken ålder är det på ev. äldre syskon?tel:      070-5697296

mail:   marikats@icloud.com

adress: Marika T Styhr
          Byvägen 5
          78160 Gustafs

Nyföddfotograf i dalarna - nyföddfotografering - fotograf marika t styhr