Ett litet underverk

nyföddfotografering

Dalarna får en ny liten glädjespridare. Ett stort grattis till er som väntar på en ny liten familjemedlem. Självklart ska vi dokumentera de första dagarna med en nyföddfotografering. Bilder att titta på och minnas tillbaka till. Tänk, redan när er bebis är en månad tycker ni att den har förändrats så mycket och därför är det så roligt att ha fina minnen från de allra första dagarna.

loading...

En nyföddfotografering sker lämpligast under de första
5-14 dagarna.


En nyföddfotografering sker när bebisen är 5-14 dagar gammal. Bokningen kan man göra redan under graviditeten, vi bokar in en preliminär tid, bf+7 dagar.
Fotograferingen tar ca 1-3 timmar. Lättast sker fotograferingen just när den lilla sover.Vänta om möjligt med att amma ditt barn tills vi ses i studion, då sover det oftast skönt en stund.
Nyföddfotografering i Dalarna Borlänge Säter Falun Leksand, Nyföddfotograf

Här kan ni se bilder från tidigare nyföddfotografeirngar
Klicka på bilderna för att se mer

Kläder och rekvisita finns att låna

I studion finns en del rekvisita som vi kan använda oss av, korgar, fällar, nallar mm. Det finns även små kläder, hårband och kepsar att låna om man vill. Någon gillar mycket färg och rekvisita, någon annan gillar mer avskalat och neutrala färger. Ni är med och väljer ut vad ni vill att vi ska använda under fotograferingen eller så ger ni mig helt fria händer, det som passar er passar även mig.

Medtag gärna om ni har en nalle, en pläd eller något annat som är roligt att ha med som minnen på några bilder.

Önskar ni ha med födelsefakta på någon bild som t ex datum, klockslag,vikt, längd och namn. så löser vi det förslagsvis så som på bilden ovan.
 

Självklart ska vi ta bilder tillsammans med er föräldrar och med äldre syskon

Vad kostar det?
 I fotograferingsavgiften som är 900 ingår fotografering, redigering, och konsultation.
Vid fotograferingstillfället får ni en faktura som ni betalar med bankgiro eller swish inom 10 dagar.
Du väljer sedan vilka av bilderna du gillar mest och vilka du vill köpa som förstoringar att rama in själv, eller som färdiga tavlor. Kanske vill du köpa en bok innehållande många bilder från fotograferingen. Vill du hellre framkalla själv kan du köpa digitala filer.

Se prislistan här.

Här kontaktar du mig för att boka en nyföddfotografering
  • Tillsammans väljer vi ut rekvisita och färger under fotograferingen, men har du redan nu önskemål om rekvisita som jag kan förbereda så skriv det här.
    Vilka blir med på fotograferingen? Vilken ålder är det på ev. äldre syskon?tel:      070-5697296

mail:   marikats@icloud.com

adress: Marika T Styhr
          Byvägen 5
          781 60 Gustafs

Nyföddfotograf i dalarna - nyföddfotografering - fotograf marika t styhr