kladdig glädje, en smash the cakefotografering

I januari lanserade jag en ny typ av fotografering som kallas Smash the cakefotografering. Och vilken succe det har blivit . Jag har redan fått träffa så många härliga nyss fyllda 1-åringar och även en 2 åring. 

smash the cake Dalarna

Det har varit roligt att följa hur barnen tagit sig an tårtan. Någon har försiktigt pillat med pekfingrat, någon har tagit hela handen och någon har tagit munnen direkt på tårtan. Så hur själva starten ser ut kan vara olika men allt som oftast blir det väldigt kladdigt och tårta överallt mot slutet. Och det är ju precis det som det går ut på, smash the cake.

Just av den ovan nämnda anledningen startar vi alltid med klassiska 1-årsbilder innan vi dukar fram tårtkalaset. Och iden här delen av fotograferingen passar vi på att även ta bilderna med hela familjen om man önskar det.

Jag har skapat många rosa och blå kransar så här långt, men även ngon mer i naturpuderkoralligt. Det ingår nämligen en blomsterkran till den här fotograferingen och föräldrarna får önska färgtemat. Dagen innan fotograferingen köper jag blommorna hos en florist och åker sedan till studion och binder kransen. Tårtan bakas på ett bageri alldeles här i näheten och är en dagsfärsk naked caketårta som dekoreras med matchande blommor.
 

Är du också intresserad av att boka en smash the cakefotografering?