Fotoprodukter och digitala bilder

Fotoprodukter eller digitala bilder?

Du behöver inte välja. Hos mig kan du få både och.

Digitala bilder

Digitala bilder är bra och kul då de kan användas på skärmen och lämnas för egen framkallning. Du kan göra tavlor, förstoringar och  böcker själv i alla möjliga storlekar och dela med dig av dem till mormor, faster och de andra nära och kära. När du har bilderna digitalt har du de alltid tillgängliga och kan plocka fram dem precis när du vill bara för att titta på dem eller när ett behov plötsligt uppstår.

komplettera din digitala beställning med fotoprodukter

Det är så lätt att man tänker att man ska framkalla en bild, jag gör det sen och så blev det aldrig av, bilderna blir liggande på en hårddisk eller ett USB-minne.
Därför rekommenderar jag att även göra någon fotoprodukt. Köp dina absoluta favoritbilder som färdiga förstoringar, tavlor eller som en bok där flera av favoritbilderna får plats samlade samtidigt i din hand.

fotoprodukter

Fotoprodukterna hos mig är noga utvalda och av den allra bästa kvaliten och beställs från professionella leverantörer. Jag har lagt mycket tid på att hitta de produkter som jag gillar allra mest och vill erbjuda till mina kunder.
När du beställer tavlor, förstoringar, böcker och andra fotoprodukter hos mig så vet du att du får dem i rätt färg och i rätt format.
Det kan ju vara rätt klurigt att beställa bilder i olika storlekar eftersom formatet ändras beronde på sorlek. Men jag gör detta arbete åt er och ser till att inget viktigt försvinner och blir bortklippt från bilden och att de passar i ramar med standardmått. Skulle ni ha en gammal ram hemma med udda mått så ordnar jag förstoringen i det mått ramen kräver. 
Du kan välja att köpa färdiginramat eller skaffa egna ramar.

Boka tid för konsultation vid bildval

När du bokar en tid för bildval hos mig i studion får du chansen att se, klämma och känna på de olika produkterna, olika fotopapperskvaliteter som jag erbjuder. Jag visar dig hur stora eller små olika storlekar egentligen är och du slipper göra misstaget att beställa för litet. Faktum är att man ofta beställer alldeles för små förstoringar till den stora tomma väggen och för all del vice versa.
Ett tips innan bildvalsträffen är att mäta väggen och kanske till och med mäta upp kartonger som mallar som man fäster på väggen för att få en uppfattning av olika storlekar som passar just på er vägg.

Har du ett hem där förstoringarna skulle göra sig fint på väggen utan ramar. Då ska du välja fotoblock. På fotoblocken är förstoringen monterad på en träskiva. Dessa förstoringar kan köpas en och en eller i moduler, som bildar ett fint kollage från fotograferingen.

Kommentera gärna: